• +359 2 993 23 02 / +359 2 993 22 41 / +359 884 741 815
  • office@podslon.org

Фондация „Защитено жилище ЗАЕДНО” - бюлетин №3

  • Вие сте тук
  • Начало
  • Бюлетин
  • Фондация „Защитено жилище ЗАЕДНО” – бюлетин №3

За настоящи и бъдещи членове на клуб „Приятели ЗАЕДНО”.

Членският внос може да бъде заплатен:

- по банков път на следната сметка:ТБ Алианц България АД, клон Европа, офис Дамян Груев
IBAN: BG 94BUIN74441095715513, BIC: BUINBGSF,

- чрез E-Pay в полза на Фондация „Защитено жилище ЗАЕДНО” с КИН 0253984938
- на ръка в офиса на бул.Тотлебен 63, гр.София и на регулярните срещи на клуба.

Основната цел за създаване на клуба е осигуряване на финансовата независимост на проекта, който подпомага младежи в неравностойно положение, израстнали в институциите за деца без родителска грижа. Финансовата подкрепа от страна на членовете на клуба към проекта, се изразява в заплащането на членски внос в препоръчителен размер на 50лв. за частни лица и 100лв. за юридически лица.

*Доведи приятел! Втора среща на клуб „Приятели ЗАЕДНО”.

Целта на втората сбирка на клуб „Приятели ЗАЕДНО” е да удвоим числеността си и така, да се приближим с още една крачка към целта на нашия клуб, да съберем поне 2000 човека, съпричастни към съдбите на младежите, на които помагаме. Заповядайте на 18 Септември 2009г. от 18:00 часа в двора на Защитено жилище „ЗАЕДНО”. Разкажи на своите приятели и ги доведи да станат част от нас и живота на младежите!

* Месец Август , какво се случи в Защитено жилище „ЗАЕДНО”.

-Под парещите лъчи на августовското слънце, месецът се изтърколи като миг в къщата на Защитено жилище „ЗАЕДНО”. Емоциите и умората, бяха последвани от малко почивни дни, като някои от младежите отидоха до морето, други използваха добре поддържания, от самите тях двор да правят слънчеви бани. Естесвено, на някои се наложи, все пак, да ходят на работа и на курсове за шофьори, фризьори и взимане на изпити в училище.
-Кандидатстудентската кампания за тази година завърши окончателно през този месец, с много добър резултат. Иван Димитров е студент в медицинския университет, специалност „Здравен мениджмънт” и през месец септември той се пренася в новия си дом, в студентския град. За настаняването му в студентските общежития, той ще има нужда от неща за домакинството.

-През Септември напуска и още един младеж – Сашо, който започва постоянна работа в голяма охранителна фирма и от където му осигуриха постоянно жилище в общежитие.

След напускането си на проекта, младежите също ще имат нужда от подкрепа и наставления. Всеки, който иска да помогне на напускащите младежи може да се свърже със социалния екип на Защитено жилище „ЗАЕДНО”.

-През месец август в Защитеното жилище с лекота си взе изпита по кормуване Данаил. Дани, Честито и безаварийно шофиране!

- През изминалия месец към кръга от приятели и дарители на фондацията, се присъедини Езикова школа „ОМЕГА”, която ще предостави своите услуги към настоящите и бъдещите участници в проекта напълно безвъземздно.
Екипа на Защитено жилище „ЗАЕДНО” и младежите ви благодарят, скъпи приятели!